Legetøj med fortælling

Med Liontouch får du ikke bare kvalitetslegetøj
– du får også en fortælling!

Måske er vi til tider lidt barnlige, men det er i orden når man laver legetøj. Hver gang vi udvikler en ny serie, så tager vi udgangspunkt i et fantasiunivers, som vi så laver legetøj der passer til. Som regel er udgangspunktet en karakter, en historie eller en legende, som så danner rammerne for hvad vi skal lave til serien og ofte også lægger navn til serien. Det er særligt historien om helten/heltinden der fascinerer os. Hvad enten det er Noble Knight, den mest uselviske ridder i kongeriget, den frygtløse vikingehøvding Harald eller den dygtige sværdfægter Krystalprinsessen, så er de kendetegnet ved på hver deres måde at udmærke sig.

Har du hørt om Ridderklanen Golden Eagle, der fik sit navn fra et legendarisk slag med en rivaliserende klan, hvor en gylden ørn dukkede op ud af det blå og angreb fjendes klanfører? Eller kender du til Mystery Knight, en berygtet turneringsridder, hvis ansigt ingen nogensinde har set? Hvad med Captain Cross, skibskaptajnen, der fik nok af at stå skoleret og i stedet blev sørøver og har guldskatte begravet overalt på jorden? Disse karakterer er blot tre eksempler på de mange historier og universer, som Liontouch har fundet på og udviklet legetøj til. Gå på opdagelse i vores serier og find den fortælling, du bedst kan lide.

Vidste du, at der knytter sig en historie til alle vores produkter? På produktsiderne kan du finde en lille beskrivelse eller historie, der fortæller noget om produktets betydning for fortællingen. Fx det magiske flammesværd, der aldrig brænder ud og som har en drageklo som kerne, eller måske piratkrogen, der giver mulighed for at få ekstra godt fat i fjenden. Der er altså hjælp at hente, hvis man har brug for at få kickstartet sin fantasi.

Se vores produkter

Originalt dansk design

Liontouch er et varemærkebeskyttet dansk brand, som er specialiseret i at lave legetøj til børn. Alt hvad vi laver har sit udgangspunkt på vores kontor i Hellerup.

Læs mere

Bæredygtigt legetøj

Vi ønsker vi at stimulere en aktiv leg, der kan vare ved i time efter time. Det er vigtigt for os, at vi er med til at understøtte børns motoriske udvikling på en sund og bæredygtig måde.

Læs mere

Sikkerhed først

For Liontouch har sikkerhed højeste prioritet. Altid. Derfor tænker vi sikkerhed ind fra start til slut i produktudviklingen og lever op til alle gældende standarder i Europa.

Læs mere

[[recommendation]]