Shipping policy

Visiodan A/S benytter lagerhotellet Prime Cargo, som afsender varer fra sit lager på alle hverdage. Såfremt en ordre er placeret inden kl. 10, afsendes den samme dag. Til levering af pakker til slutbrugere benyttes GLS. Den vejledende leveringstid i Danmark er én transitarbejdsdag. Vi har som udgangspunkt lukket på helligdage. Ordrer placeret mellem jul og nytår vil først blive ekspederet i det nye år.

OBS! Vær opmærksom på at vi ikke har varer på lager på vores kontor på Strandvejen, Hellerup, og at man derfor ikke kan afhente bestillinger selv.

Gratis levering

Vi leverer gratis i Danmark ved køb for minimum 300 kroner.

Originalt dansk design

Liontouch er et varemærkebeskyttet dansk brand, som er specialiseret i at lave legetøj til børn. Alt hvad vi laver har sit udgangspunkt på vores kontor i Hellerup.

Læs mere

Bæredygtigt legetøj

Vi ønsker vi at stimulere en aktiv leg, der kan vare ved i time efter time. Det er vigtigt for os, at vi er med til at understøtte børns motoriske udvikling på en sund og bæredygtig måde.

Læs mere

Sikkerhed først

For Liontouch har sikkerhed højeste prioritet. Altid. Derfor tænker vi sikkerhed ind fra start til slut i produktudviklingen og lever op til alle gældende standarder i Europa.

Læs mere

[[recommendation]]