Roman Line

The Roman Series has its origins in Ancient Rome, where law and order were the key words underpinning the Roman Empire. The Romans were known for their ability to organise, which their army of highly trained and disciplined warriors can also confirm. As a soldier in one of the most successful empires in global history, you bore your equipment with pride and certainty of the greatness that you would defend at any cost.


Romerserien har sit afsæt i antikkens Rom, hvor lov og orden var nøgleord for at opretholde Romerriget. Romerne var kendt for deres evne til at organisere, hvilket deres hær af toptrænede og disciplinerede krigere også bevidnede. Som soldat i et af verdenshistoriens mest succesfulde imperier bar man sit udstyr med stolthed og vished om den storhed, som man skulle forsvare for enhver pris.

Roman Sword, Roman Line
Item No. 30000LT
kr. 119,95 Not available
Roman Cape, Roman Line
Item No. 30003LT
kr. 219,95 Not available
Roman Shield, Roman Line
Item No. 30001LT
kr. 179,95

Et ægte romerkostume gør dig til en sand hærfører


De kunne noget de gamle romere - og med et smukt romerkostume fra LionTouch kan man for alvor drømme sig tilbage og blive en ægte romer i oldtiden. Her var der styr på tingene, og rom var i gamle dage et af verdens centrummer med viden og teknologi. De var i sandhed forud for alle andre.

Dette afspejlede sig også i deres militær, hvor "romerne" tit omtales som deres militære enheder. Her ser man tydeligt de flotte formationer og ikke mindst deres smukke udrustninger, der gjorde dem til frygtede enheder. Hos LionTouch har vi kreeret tilsvarende smukke kostumer, så du kan blive en ægte romer. 

Kostumerne er udført i silke og alle våber er lavet i EVA-skum, som er holdbart og børnevenligt skum.

Loading
Loading