Om os

Fantastisk legetøj siden 1995

Velkommen til Liontouch-universet. Her udviskes grænsen mellem virkelighed og fantasiens verden, som det kun lader sig gøre i leg. Liontouch ser verden i børnehøjde og bestræber sig på at udvikle produkter, der understøtter børnenes naturlige leg. Med de flotteste dekorationer, den bedste kvalitet og tanke på sikkerhed, er det målet at skabe en aktiv leg for alle børn. Tilbage er der kun at træde ind i Liontouch-universet og lade legen begynde.

Liontouch-teamet har hovedsæde på Strandvejen i Hellerup. Sammen med tegnere, producenter, den lokale børnehave og mange andre, bestræber vi os på at udvikle fantastisk legetøj, som børn i hele verden kan have glæde af. Dette har vi gjort siden 1997 og vi planlægger at gøre det mange år fremover.

Originalt dansk design

Liontouch er et varemærkebeskyttet dansk brand, som er specialiseret i at lave legetøj til børn. Alt hvad vi laver har sit udgangspunkt på vores kontor i Hellerup.

Læs mere

Bæredygtigt legetøj

Vi ønsker vi at stimulere en aktiv leg, der kan vare ved i time efter time. Det er vigtigt for os, at vi er med til at understøtte børns motoriske udvikling på en sund og bæredygtig måde.

Læs mere

Sikkerhed først

For Liontouch har sikkerhed højeste prioritet. Altid. Derfor tænker vi sikkerhed ind fra start til slut i produktudviklingen og lever op til alle gældende standarder i Europa.

Læs mere

[[recommendation]]