Sikkerhed

 

Hos Liontouch er holdningen til sikkerhed klar; vores legetøj skal være sikkert at lege med.

Når et Liontouch-produkt bliver til, tænker vi sikkerhed fra start til slut. Vi har den holdning, at sikkerheden skal være i orden – ellers laver vi ikke produktet. Det betyder, at vores sværd og skjolde, samt meget af vores tilbehør, er fremstillet i EVA-skum*, hvilket giver mulighed for at lave faste former, men samtidig kan bøjes fuldstændig på midten uden at tage skade. I modsætning til mange andre, så benytter vi aldrig en stabiliserende pind i vores sværd, da den ofte ender med at prikke hul på yderlaget, og derved bliver farlig for børnenes øjne. Vi gør derimod det, at vi designer vores sværd med op til fem lag skum, som sikrer absolut stabilitet, samtidig med at sværdene stadig bøjer af.

Inden et produkt sættes i produktion, så sørger vi altid for at få det testet hos det internationalt anerkendte testbureau Intertek, så vi er sikre på at det lever op til de europæiske og amerikanske sikkerhedsstandarder for børn på tre år og op. Vi er løbende i dialog med vores faste leverandører samt en ekstern ekspert i Danmark om udviklingen indenfor test og sikkerhed, så vi altid lever op til den gældende lovgivning. Pga. vores fokus på sikkerhed, foruden selvfølgelig produkternes kvalitet og design, leverer vi i dag til bl.a. Disney-parker i både Europa og USA, Playmobil FunPark, Europa-Park mf., hvor kravene til sikkerhed er helt i top.

Dette gør vi:

  • Tester alle nye produkter hos et eksternt testbureau
  • Tænker sikkerhed ind i produktets design fra det tegnes første gang
  • Laver lufthuller i vores hjelme, så man kan trække vejret selvom den blokerer næse og mund

Dette gør vi ikke:

  • Bruger plasticpinde til at stabilisere vores sværd
  • Laver hjelme med visir for øjnene, der giver falsk indtryk af at være sikkerhedsudstyr
  • Skifter leverandør hvert andet øjeblik, hvilket gør stabil kvalitetskontrol umuligt

Liontouch-produkterne er naturligvis CE-mærket.

*EVA-skummet vi bruger til vores produkter er altid nylavet, da genbrugsskum giver problemer med at ramme den rigtige farve, samt risikerer at have luftbobler og små huller i sig.

Dansk design

Liontouch er et dansk brand, som er specialiseret i at lave legetøj til børn. Alt hvad vi laver har sit udgangspunkt på vores kontor i Hellerup.

Læs mere

Bæredygtigt legetøj

Vi ønsker vi at stimulere en aktiv leg, der kan vare ved i time efter time. Det er vigtigt for os, at vi er med til at understøtte børns motoriske udvikling på en sund og bæredygtig måde.

Læs mere

Sikkerhed først

For Liontouch har sikkerhed højeste prioritet. Altid. Derfor tænker vi sikkerhed ind fra start til slut i produktudviklingen og lever op til alle gældende standarder i Europa.

Læs mere
Danish
DKK kr.
Danish
DKK kr.
Danish
DKK kr.

[[recommendation]]